Tlf. (+45) 75 89 57 22  |  mail@revisionsselskabet.com

KONTORET HOLDER SOMMERFERIELUKKET I PERIODEN 10. JULI – 28. JULI 2023, BEGGE DAGE INCL.
(Vi kan i ovennævnte periode træffes på nr. 75 89 57 22)

KONTORET HOLDER JULEFERIELUKKET I PERIODEN 22. december – 2. JANUAR 2024, BEGGE DAGE INCL.
(Vi kan i ovennævnte periode træffes på nr. 75 89 57 22)

Revisionsselskabet i Hedensted ved Anders Chr. Mogensen
Derfor vælger andre Revisionsselskabet i Hedensted

Få tryghed i hverdagen

Revision og økonomisk rådgivning er mere end en blåstempling af virksomhedens regnskabstekniske dispositioner. Den skal give dig, virksomheden og jeres samarbejdspartnere den fornødne tryghed til at sikre virksomhedens fremtidige vækst.

Læs mere

Et stærk team

Stabilitet, kompetencer og nærhed har altid kendetegnet vores medarbejdere. Din virksomhed har krav på en sober og ærlig rådgivning, hvor intet er overladt til tilfældigheder. Minutiøst opfølgning fra vores side er kombineret med spændende og alsidige opgaver hos vore kunder har gjort Revisionsselskabet til en stærk og efterspurgt partner.

Revisor Hedensted - Anders og Susanne - Revisionsselskabet
Susanne Andersen
Anders Chr. Mogensen

Revisor Hedensted gør og kan mere end de fleste …

Med en solid kundeportefølje, mere end 50 års revisionserfaring og helt unikke referencer er vi en stærk samarbejdspartner indenfor mange områder.

Hvorfor vente?

Går du med tanker om at sælge eller købe virksomhed, så tag en snak med Revisionsselskabet. Vi har i over 50 år medvirket i mange handler, så hvorfor ikke henvende sig der, hvor erfaringen er størst og derved komme sikkert i mål?

Kontrol er bedre end tillid

En effektiv debitor- og kreditorstyring giver ofte grobund for en markant likviditetsforbedring – derfor lader mange Revisionsselskabet gennemgå virksomhedens procedurer til forbedring af debitor- og kreditorstyringen.

Kniber det med tiden?

Revisionsselskabet har gennem en lang årrække assisteret små og mellemstore virksomheder med regnskabsbogføringen og økonomisk rådgivning, så de kan koncentrere sig om det, der virkelig skaber vækst for virksomheden.

0 år

Vores erfaring taler sit eget sprog

0

En solid kundeportefølje viser hvorfor andre vælger os

0 km

Vi har kunder over hele landet og kommer gerne til dig

0 min

Hurtig og effektiv besvarelse af dine spørgsmål

Hvorfor bør du vælge Revisionsselskabet i Hedensted?

Svaret herpå kan være mange, så lad os som et første skridt på vejen opridse nogle af de mange fagområder, vi dækker – dernæst kan vi aftale tid til et uforpligtende møde, hvor du vil opleve hvorfor vi gør, som vi gør og hvordan dette adskiller os fra andre i branchen – til gavn for dig og din virksomhed.

Vi er til for dig

At udvikle en virksomhed kræver langt mere end blot fokus på en sund økonomi. Når du vælger at benytte Revisionsselskabet som rådgiver og sparringspartner, erfarer du hurtigt, vi har indsigt i din situation, og vi kan rådgive om effektive løsninger, der muliggør, at du tager bedre og mere gennemtænkte beslutninger.

VI LYTTER, FØR VI SVARER

Når vi spørger vore kunder, så er nærhed og tilgængelighed to af de parametre, som de fleste bider mærke i. Det harmonerer godt med vores ambition om at være på pletten, når kunden har brug for det – hele døgnet, året rundt. Så jeg kan kun være glad og stolt over medarbejderne, når kunderne lægger mærke til Revisionsselskabets unikke position, hvad nærhed og tilgængelighed angår.